Haos zbog Kevina Pantera! Hitno se oglasio
Kevin Panter, Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

nije mogao da se suzdrži

Haos zbog Kevina Pantera! Hitno se oglasio

Odgovor na žestoke kritike

Objavljeno: 10:18h

Navijači Partizana neće lako preboleti odlazak Kevina Pantera u Barselonu, ali postoje oni koji smatraju da je to dobra stvar za crno-bele.

Među njima je Ranko Velimirović, bivši crnogorski košarkaš koji je bez imalo zadrške kritikovao bivšeg kapitena Partizana.

Gostujući u podkastu "Jao Mile", Velimirović je uporedio Pantera sa Karlikom Džonsom.

- Plejmejker što je došao, on mi se najviše dopada, ovaj Džouns. Ma, on je ozbiljna zver... Ima i 1 na 1, i ulaz, i šut i da razigra. Za razliku od Pantera koji je mogao samo da šutne ništa drugo. Niti je igrao odbranu, niti je razigravao, niti je imao ulaz neki - rekao je Velimirović i dodao:

Karlik Džons
Karlik Džonsfoto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

- Imao je blistavih utakmica ali realno pokopao nas je mnogo puta! To je realno. Ne kažem ja, imao je blistavih utakmica, u pretprošloj sezoni, u prošloj, posle povrede se vratio, dobio dve-tri utakmice i posle toga sve izgubio. Šuteve... Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! Nije ni uzimao šuteve one neke koje je ranije uzimao, preko ruke. Nije mi energetski izgledao na istom nivou.

Ovo je izazvalo dosta komentara u košarkaškoj javnosti, a na stranu Pantera je stao njegov nekadašnji saigrač Danilo Anđušić.

- Dajte ljudi, a najbolja partija možda ikada u majstorici, finale ABA lige? Samo jedna od, a najvažnija - napisao je Anđušić.

Bonus video:

00:02

Kevin Panter brzo izašao iz arene sa treninga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.